L'Òpera de Cambra de Sant Cugat s'adhereix a la manifestació contra les retallades en cultura


  • Comparteix:

Cartell de la reivindicació. / Font: NO retalleu la Cultura

Cartell de la reivindicació. / Font: NO retalleu la Cultura

L'Òpera de Cambra de Sant Cugat participarà a la manifestació 'NO retalleu la Cultura', que tindrà lloc aquest dilluns a les set del vespre a la plaça dels Àngels de Barcelona. La convocatòria, engegada per un conjunt d'associacions del país, ha aconseguit aplegar més de 90 entitats de l'Estat espanyol i gairebé 700 assistents individuals. La cultura com a despesa i no com a inversió, l'augment del preu de les entrades com a resposta a la disminució dels recursos econòmics i l'amenaça de privatització d'equipaments són algunes de les qüestions a les quals s'oposa la plataforma.

Sota el lema 'NO retalleu la Cultura', més de 600 persones i gairebé un centenar d'entitats, entre elles el col·lectiu Òpera de Cambra de Sant Cugat, sortiran al carrer aquest dilluns com a queixa per la retallada pressupostària en matèria de cultura que té previst dur a terme la Generalitat.

De moment, la iniciativa compta a més amb 1.381 amics a Facebook i diversos seguidors a Twitter, amb l'etiqueta #noretalleulacultura.

En cas de pluja, la mobilització es traslladarà a l'Hospital de la Santa Creu, a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.