La Biblioteca estrena pàgina web amb la satisfacció d'haver doblat el número d'usuaris


  • Comparteix:

La nova Bibliteca s'ha presentat a la sala de lectura infantil.

La nova Bibliteca s'ha presentat a la sala de lectura infantil.

Els usuaris del servei de préstec de la Biblioteca del Mil·lenari s'han quasi doblat en els primer sis mesos de l'any respecte l'any anterior. Així s'ha anunciat durant la presentació de la seva nova pàgina web que permet, entre d'altres coses, tenir accés al fons bibliogràfic, fer reserves des de casa i veure el ventall d'activitats i exposicions complementàries que ofereix la Biblioteca.

La Biblioteca ha estrenat avui pàgina web amb la satisfacció d'haver doblat enguany el número d'usuaris del servei de préstec respecte el mateix període de l'any passat. Si durant el 2002, 11.600 persones van demanar algun exemplar, fins el juliol d'aquest any, han estat més de 22.800 les que s'han apropat a la biblioteca per agafar algun llibre o volum.

Segons la tinent d'alcalde de Serveis Personals, aquestes xifres són el reflex de la bona acceptació de les últimes millores fetes en aquest equipament municipal. Àngels Solé assegura que la nova web ha de permetre fer un salt endavant encara més gran:

Àngels Solé

Això ens demostra i certifica la bona acceptació de les reformes i ampliacions.


La web (www.biblioteca.santcugat.org) permet tenir accés directe al fons de la Biblioteca per tal de fer consultes, reservar des de casa, i fins i tot demanar una pròrroga o bé posar-se en llista d'espera per alguna obra o volum. A més, l'usuari pot conèixer les activitats que la Biblioteca està preparant per aquesta temporada com són tallers d'escriptura, trobades amb autors i la visita, el proper desembre del cosmo-bús.

Àngels Solé ha anunciat una ampliació de les activitats per arribar a més públics i més diversos:

Àngels Solé

Farem un esforç perquè les activitats arribin a més públics i afegirem noves activitats.


En un futur, la web, que té enllaços amb el Teatre Auditori i la seva programació, inclourà noves seccions com un fòrum i un xat interacctius perquè els lectors més menuts puguin abocar-hi les seves opinions sobre lectures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.