Barnils i Colet presenten una nova exposició a Tossa de Mar


Temes relacionats

Els artistes santcugatencs Colet i Barnils exposen a Lleida la seva particular visió de l'art ( 4/feb/11)


  • Comparteix:

Neus Colet amb una de les seves escultures

Neus Colet amb una de les seves escultures

El pintor i dibuixant Sergi Barnils i l'escultora Neus Colet inauguren aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda l'exposició 'Dos artistes de Sant Cugat' a la galeria Joan Planellas de Tossa de Mar, a Girona. A la mostra, que es podrà veure fins el darrer dilluns d'abril, els dos artistes comparteixen l'abstracció com a eix de la seva obra.

Sergi Barnils presenta una obra pictòrica inspirada en la tradició catalana amb una gamma de colors viva i diversificada. El destí de la vida i la recerca de la felicitat i la bellesa inspiren les seves peces.

De la seva banda, Neus Colet centra la seva trajectòria en l'escultura i el gravat. Les formes geomètriques, les línies marcades i la barreja de tècniques i materials donen a la seva obra un sentit estètic.

Aquestes dues visions de l'art s'uneixen en la mostra 'Dos artistes de Sant Cugat', que ja s'ha exhibit a l'Espai Cavallers de Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.