El drama romàntic 'Two lovers' protagonitza el Cicle de Cinema d'Autor


Temes relacionats

Crítica de cinema (22/mar/11)

'Two lovers' és l'estrena cinematogràfica d'aquest cap de setmana a Sant Cugat (14/mai/10)


  • Comparteix:

'Two Lovers' és la pel·lícula d'aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor

'Two Lovers' és la pel·lícula d'aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor

El Cicle de Cinema d'Autor porta aquest dijous 'Two lovers', un drama romàntic protagonitzat per Joaquin Phoenix i Gwyneth Paltrow. El film és la història d'un jove amb problemes emocionals que es veu forçat a escollir entre dues dones de caràcters completament oposats, i tracta qüestions com la incomprensió i les relacions entre l'home i la dona. La pel·lícula es pot veure al cinema Cinesa en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

Leonard, Joaquin Phoenix, és un home que viu a Brooklyn, a casa dels seus pares, després d'haver intentat suïcidar-se. Allà coneix dues noies: Sandra, interpretada per Vinessa Shaw, la filla del soci del seu pare, i Michelle, Gwyneth Paltrow, una veïna amb problemes d'addicció a les drogues. Tot i que la seva família el vol emparellar amb Sandra, a qui veuen com la noia ideal, ell se sent realment atret per Michelle. La necessitat de prendre una decisió i escollir entre l'amor impulsiu i l'amor còmode i benestant marquen l'argument de la pel·lícula des d'un principi.

La crítica és de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de cinema.


La pel·lícula es pot veure al cinema Cinesa en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.