Tugues: 'la crisi pot fer minvar la quantitat de teatre a Catalunya però no la qualitat'


  • Comparteix:

Pep Tugues és el director del Teatre-Auditori

Pep Tugues és el director del Teatre-Auditori

En motiu del dia mundial del Teatre aquest diumenge es farà la lectura d'un manifest durant la representació 'L'hort dels cirerers' al Teatre-Auditori. El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, ha assegurat que el futur del teatre a Catalunya és encoratjador i que les retallades, que podrien fer baixar la quantitat d'obres, no faran minvar la qualitat del teatre català.

Pep Tugues ha destacat la importància de celebrar el dia mundial del Teatre per a fer difusió d'aquest art. A més, es mostra encoratjat amb el futur del teatre a Catalunya i assegura que a nivell artístic cada cop és de més qualitat. Tot i això, ha explicat com li pot afectar la crisi a aquest art dramàtic.

Pep Tugues

Artísticament continuarem bé perquè els artistes hi són però potser com a país no podrem fer totes les produccions que hem fet fins ara.




Tugues ha manifestat que al Teatre-Auditori estan treballant per no haver de fer retallades en nombre d'obres per a les properes temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.