Les Xandrines omplen tres sessions al teatre de Mira-sol amb l'adaptació de 'Ves quins parells'!'


  • Comparteix:

El director de l'obra, Guillermo Ayesa i els membres de Les Xandrines. / Font: diaridesantcugat.cat

El director de l'obra, Guillermo Ayesa i els membres de Les Xandrines. / Font: diaridesantcugat.cat

La triple sessió de l'obra 'Ves quins parells!' a càrrec de Les Xandrines, torna a omplir aquest cap de setmana el Teatre de Mira-sol. En la seva segona interpretació a l'espai mirasolenc des de 2009, el grup de mares de l'escola Pi d'en Xandri ha treballat en aquesta ocasió sota la direcció de l'actor català Guillermo Ayesa.

El text de l'autor nord-americà Neil Simon, 'L'estranya parella', ha arribat a Mira-sol després d'una àmplia llista d'adaptacions tant en el món teatral com en el cinematogràfic. La història narra els problemes de convivència entre dos divorciats que comparteixen pis arran de les seves personalitats incompatibles.

Sota el títol de 'Ves quins parells!', la proposta de Guillermo Ayesa passa per un lleu canvi en els personatges principals.

Ho ha explicat el director de l'obra en declaracions a Cugat.cat.

Guillermo Ayesa

En comptes d'homes, proposo que les protagonistes siguin dones.


Es tracta de la segona experiència teatral de les Xandrines, després de la representació de 'Les cunyades' al mateix Teatre de Mira-sol el 2009, sota la direcció de Dolors Vilarasau.

Arribat el torn d'Ayesa, el responsable de l'adaptació de 'Ves quins parells' ha qualificat així el treball amb la companyia.

Guillermo Ayesa

Tenen molt talent teatral i són molt entusiastes. M'han arrossegat amb el seu entusiasme.



La bona sintonia del director amb les actrius novells ha fet plantejar engegar de cara a l'any vinent una nova producció conjunta, probablement basada en una nova adaptació d'un text teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.