La biblioteca Marta Pessarrodona dóna servei a 300 usuaris diaris, en els primers dies d'obertura


  • Comparteix:

Menys d'una setmana després de la obertura de la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, l'equipament municipal reuneix cada tarda prop de 300 persones que, segons la direcció, estan 'força satisfetes' tant pels serveis que s'ofereixen com per les instal·lacions. L'objectiu de la biblioteca és crear una xarxa comuna amb la resta d'equipaments de la ciutat i obtenir un fons únic de documents.

La biblioteca mirasolenca és l'única de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona amb un fons especialitzat en poesia catalana. Algunes de les obres que guarda en aquest espai literari han estat cedides per la poetessa del districte Marta Pessarrodona.

L'equipament municipal neix amb la voluntat de crear una xarxa única amb la resta de biblioteques de la ciutat i crear un fons documental comú, i té l'objectiu de donar suport a la seva àrea d'influència, que abarca unes 15.000 persones aproximadament. De moment, les xifres que estan registrant aquests primers dies són prou satisfactòries, segons la directora de la instal·lació, Anna Mael.

Anna Mael

No hem deixat de fer carnets i potser hem tingut, cada tarda, unes 300 persones.




La biblioteca ofereix els serveis bàsics de préstec, sales d'estudi, una zona infantil insonoritzada i connexió a Internet, entre d'altres. No obstant això, Mael ha destacat dues novetats que cap altre espai de lectura de la ciutat ofereix encara.

Anna Mael

L'aula de formació en noves tecnologies, que és un servei nou, i la sala polivalent on prioritzem actes de foment de la cultura i de la lectura.




Seguint la nomenclatura de l'equipament de Mira-sol, que ha incorporat el nom de l'escriptora mirasolenca Marta Pessarrodona, la biblioteca del Mil·lenari passa a dir-se Gabriel Ferrater, fent referència al també escriptor veí de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.