L'estrena de la setmana és el film de ciència ficció 'Invasión a la Tierra'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Invasión a la Tierra'

Cartell de la pel·lícula 'Invasión a la Tierra'

El film 'Invasión a la Tierra' és la principal novetat a la cartellera de la ciutat per aquest cap de setmana. La pel·lícula de ciència ficció explica l'atac d'uns extraterrestres a la Terra. L'estrena només es podrà veure al cinema Cinesa, on també projectaran la guanyadora de quatre Òscars, 'El discurso del rey' i 'Gnomeo y Julieta', una pel·lícula d'animació que representa la tradicional obra de Shakespeare. El cinema Yelmo no estrena cap títol per aquesta setmana.

El cinema Cinesa de la ciutat acull aquesta setmana l'única novetat als cinemes de la ciutat, 'Invasión a la Tierra'. La pel·lícula explica la història d'un atac d'extraterrestres a la terra i de com un grup de membres de la marina provarà de salvar tota la humanitat.

A més, el Cinesa acull l'estrena de dues pel·lícules que ja es poden veure al Yelmo. 'El discurso del rey', pel·lícula guanyadora de quatre Òscars, que explica la història del rei Jordi VI i de com intenta superar el seu tartamudeig. I la pel·lícula d'animació 'Gnomeo y Julieta', que explica la clàssica història d'amor de Shakespeare representada amb gnoms de jardí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.