El Teatre-Auditori reviu el fenomen d'Abba amb el musical 'Mamma Mia!'


  • Comparteix:

Un instant del musical al Teatre-Auditori

Un instant del musical al Teatre-Auditori

'Mamma Mia!' ha fet reviure els santcugatencs el fenomen del grup suec Abba. Quatre anys després d'haver estat a Barcelona, el musical ha inaugurat la seva gira a Catalunya al Teatre-Auditori. El muntatge ha fet vibrar el públic santcugatenc que no ha dubtat en posar-se dempeus i ballar al ritme de la música. 'Mamma Mia!' ha sumat a Sant Cugat un èxit més dins la seva llarga carrera pels escenaris de tot el món. Mira l'espectacle a Cugat tv

El musical 'Mamma Mia!' ha convertit el Teatre-Auditori en l'escenari idíl·lic d'una illa grega per explicar als espectadors les peripècies de la protagonista, que inicia la recerca del seu pare malgrat el rebuig de la mare. Les cançons del grup de música suec Abba han servit de fil conductor en un espectacle marcat per l'humor, l'amor i les melodies més conegudes dels anys 70.

La cantant Mone, que en el musical interpreta el paper de 'Donna', ha explicat com ha viscut la primera actuació a Sant Cugat.

Mone

He estat molt feliç. M'ha encantat i m'ho he passat molt bé amb el públic santcugatenc.




El públic ha gaudit d'un musical que ha titllat de màgic i sorprenent.

Públic

Fantàstic, estic molt contenta d'haver vingut. / M'ha semblat molt orginal. / Tot ha estat genial, els cantants i els músics. / Molt bonic.




Més de 40 milions de persones ja han pogut gaudir d'aquest espectacle, que es va estrenar l'any 2007 i s'ha transformat en un fenomen allà on va. Després d'una temporada a Barcelona i de visitar més de 160 ciutats a tot el món, el muntatge s'instal·la al Teatre-Auditori amb 15 representacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.