L'OSSC es descobreix als seus socis per celebrar el 20è aniversari


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha obert aquest dissabte les portes de l'assaig del seu proper concert als socis. La proposta s'emmarca en els actes de celebració del 20è aniversari de la formació i vol servir per estrènyer els lligams amb la ciutadania. Una cinquantena de persones han acompanyat la formació musical en la trobada.

Sota la direcció de Josep Ferré, a l'assaig s'han escoltat temes del proper concert que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat oferirà d'aquí dues setmanes al Teatre-Auditori i que té com a títol 'Mozart & Beatles'.

El director de l'Orquestra Simfònica, Josep Ferré, considera que aquestes trobades són molt importants.

Josep Ferré

Al compartir, després de l'assaig, un esmorzar amb els músics i que un oient pugui preguntar-li, és una cosa interessant.



De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la importància de la formació dins l'àmbit cultural de Catalunya.

Xavier Escura

És evident que la vida cultural de Sant Cugat, d'uns anys cap aquí té un lloc de privilegi en el mapa de tot l'escenari cultural del país i, precisament, l'orquestra és un dels protagonistes.




L'acte ha tingut lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, que el curs vinent esdevindrà Conservatori, una vegada la Generalitat l'homologui. La trobada ha finalitzat amb un esmorzar, on els socis han pogut preguntar als músics els seus dubtes i inquietuds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.