Abrams ofereix una visió de Joan Maragall a la 'Tertúlia amb amics'


Temes relacionats

La cultura protagonitza la sisena edició de la 'Tertúlia amb amics' ( 8/mar/11)

Sam Abrams guanya el premi Carles Rahola d'assaig amb un treball sobre Joan Maragall (16/set/10)

Sam Abrams reivindica el pes de la cultura catalana a Europa durant la Setmana del Llibre (11/mar/09)

Abrams reivindica la figura de Joan Maragall com a precursor de la literatura moderna i la política catalana (31/oct/06)


  • Comparteix:

El poeta santcugatenc debatrà sobre Joan Maragall

El poeta santcugatenc debatrà sobre Joan Maragall

La sisena edició de 'Tertúlia amb amics' compta aquest dimarts amb la presència de l'escriptor santcugatenc Sam Abrams, que oferirà una visió personal del poeta Joan Maragall. És la segona tertúlia de la trobada d'enguany, organitzada per l'Associació Amics de Pedra i Sang, i vol commemorar el bienni Maragall 150 anys després del seu naixement i 100 des de la seva mort. L'activitat té lloc al restaurant El Mesón a dos quarts de vuit del vespre, i té un preu d'assistència de sis euros per al públic general i quatre euros per als socis d'Amics de Pedra i Sang.

La presidenta de l'associació, Dolors Vilarasau, ha destacat en una entrevista a Cugat.cat el gran coneixement d'Abrams sobre la figura del poeta modernista.

Dolors Vilarasau

És un dels millors especialistes en l'obra de Joan Maragall, i ens donarà una visió subjectiva del poeta.



Els següents convidats del cicle de debats seran el guionista de cinema i televisió Piti Español, el primer dimarts de maig, i el professor d'Història de la Ciència de la UAB Joan Rovira, l'últim dimarts de maig. El cicle el tancarà l'actual conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, el tercer dimarts de juny.

Les entrades es poden comprar abans de cada acte, reservar-les anticipadament al mateix restaurant o a través del correu electrònic: pedraisang@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.