Francesc Puigpelat: 'El problema del terrorisme no és ideològic, sinó que és ètic'


  • Comparteix:

Puigpelat, a la dreta, ha presentat el llibre a la Casa de Cultura

Puigpelat, a la dreta, ha presentat el llibre a la Casa de Cultura

L'escriptor i periodista Francesc Puigpelat assegura que el problema del terrorisme no és ideològic sinó de desconnexió ètica. Puigpelat ha explicat d'aquesta manera el que creu que succeeix en la ment d'un terrorista durant la presentació a Sant Cugat de la seva darrera novel·la, 'Faust, el terrorista'. L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura.

Puigpelat ha dit que el llibre toca un tema d'actualitat com és el terrorisme i que a Catalunya no s'ha tocat gaire, especialment pel que fa al grup Terra Lliure, desfet a principis de la dècada dels 90 del segle passat.

La novel·la d'aquest escriptor de Balaguer explica la història d'un antic membre de Terra Lliure que acaba reclutat per Al-Qaeda. Això ha servit a Puigpelat per mostrar el problema ètic que comporta la conversió en terrorista.

Francesc Puigpelat

El terrorisme no és ideològic, és ètic. Arriba quan una persona és capaç de matar algú i quedar-se amb la consciència tranquil·la.






La presentació ha tingut lloc a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.