Robirosa repassa la seva trajectòria al llibre 'Basquetmania'


  • Comparteix:

Robirosa amb un exemplar del seu darrer llibre

Robirosa amb un exemplar del seu darrer llibre

Les vivències de 25 anys dedicats al periodisme esportiu i al bàsquet en particular omplen les pàgines del darrer llibre del periodista santcugatenc Jordi Robirosa. 'Basquetmania' és una reflexió personal i un recorregut pels escenaris i persones que el periodista esportiu especialitzat en el bàsquet ha conegut de manera professional i també personal.

Les pistes dels equips grecs, el bàsquet femení, la seva relació amb Nacho Solozábal i el periodisme són alguns dels temes sobre els quals reflexiona Robirosa durant els 20 capítols del llibre.

El periodista descriu així el seu treball. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jordi Robirosa

Afortunadament, no conec ningú a qui no li hagi agradat el llibre. És un llibre de literatura esportiva, de reflexió, no és un llibre d'històries.




'Basquetmania', amb pròleg del periodista Toni Soler i presentació del jugador del Regal Futbol Club Barcelona Joan Carles Navarro, ja es pot trobar a les llibreries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.