A punt l'edició del 'Sant Cugat Balla' amb una nova ubicació


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, acompanyat de les representants de les escoles de dansa de la ciutat

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, acompanyat de les representants de les escoles de dansa de la ciutat

Les nou escoles de dansa de la ciutat actuaran novament en el Dia Internacional de la Dansa que aquest any, per primera vegada, ubicarà les seves activitats a la plaça de Victòria dels Àngels. Una conferència de Toni Jodar sobre la dansa, la projecció d'un documental sobre ballet i les actuacions de les diferents escoles de la ciutat són les activitats que ompliran de dansa els carrers durant l'última setmana d'abril pel festival 'Sant Cugat Balla'.

Prop de 300 alumnes de dansa participaran en les actuacions que les escoles de la ciutat organitzen amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. Enguany, per primer cop, les activitats a l'aire lliure s'oferiran a la plaça de Victòria dels Àngels, ja que és on es podrà ubicar un nombre més alt de públic. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, durant la presentació de les activitats.

Xavier Escura

Realment, aquests darrers anys, l'èxit creixent d'aquesta mostra de dansa havia portat a situacions de risc.


Les escoles de la ciutat han destacat el bon programa d'enguany que, per primera vegada, inclou la projecció del documental en versió original 'La dansa: El ballet de l'Òpera de París' en el cicle de cinema d'autor. Escoltem Silvia Calvo, de Color Dansa, i Laura Esteve, de l'escola amb el mateix nom.


Color Dansa/ Laura Esteve

Creiem que és molt important la feina del Dia Internacional de la Dansa. / Crec que és un molt bon programa.



Les escoles participants en les activitats d'enguany són el Grup Gaia, el Grup Mediterrània, l'escola Andança, Color Dansa, l'escola Laura Esteve, l'Escola Sant Cugat, Viviana Hounie i l'escola Fusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.