El Teatre-Auditori assoleix una ocupació mitjana del 74% durant l'any passat


  • Comparteix:

Lluís Recoder, Àngels Solé i Àngels Seix en la presentació dels artistes d'aquesta programació.

Lluís Recoder, Àngels Solé i Àngels Seix en la presentació dels artistes d'aquesta programació.

El Teatre-Auditori enceta aquest diumenge la nova programació amb l’objectiu d’augmentar el nivell d’ocupació del 74% aconseguit durant l’any passat. Aquesta xifra sobrepassa en 24 punts el nivell d’ocupació mig dels teates de Barcelona. Artistes com el bailaor Rafael Amargo, Dagoll Dagom o l’aregntí Sergio Makarroff són algunes de les estrelles d’aquesta temporada.

Més 25.000 persones van presenciar algun dels espectacles del Centre Cultural durant l’any passat. Això representa una ocupació del 74%, molt per sobre de la mitjana dels teatres de Barcelona que registren una ocupació mitjana del 50%.

Segons ha explicat l’alcalde, l’objectiu és mantenir i -si és possible- augmentar aquest nivell d’ocupació:

Lluís Recoder

Ham assolit una ocupació del 74%. Això demostra que la programació satisfà al públic i a més, permet que el manteniment del teatre Auditoti no sigui onerós per la ciutat.


Per assolir aquest repte el Teatre-Auditori presenta una programació formada per 15 espectacles entre música, dansa, teatre i òpera. Recoder ha explicart que la combinació de totes les disciplines artístiques contribueix a arribar a més públccs i que tothom trobi un espectacle al seu gust:

Lluís Recoder

Seguim aquesta línia de voler satisfer un públic ampli a tarvés de espectacles de totes les vessants.


A més, aquest dijous es posa en marxa un nou cicle de duets de poesia on cada mes un poeta en llengua catalana i un altra, d'estrangera, glossaran la seva obra davant del públc del Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.