'Parelles de fet', al concert de Sant Jordi de l'OSSC


Temes relacionats

L'OSSC reuneix Mozart i els Beatles en el concert de Sant Jordi (15/abr/11)


  • Comparteix:

L'OSSC i el Grup de Dansa Laura Esteve, protagonistes del concert de Sant Jordi

L'OSSC i el Grup de Dansa Laura Esteve, protagonistes del concert de Sant Jordi

Aforament complet per a l'arriscada proposta que ha unit aquest divendres la música de Mozart i dels Beatles en el concert de Sant Jordi d'enguany. L'espectacle, una cita tradicional de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, no ha deixat indiferent el públic del Teatre-Auditori. En la segona part, la música de l'OSSC ha acompanyat els alumnes de l'Escola de Dansa Laura Esteve interpretant alguns fragments del 'Trencanous' de Txaikovski. Mira l'espectacle a Cugat tv

El tradicional concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha tornat a omplir el Teatre-Auditori. L'espectacle 'Parella de fet: Mozart & Beatles', ha mostrat la connexió entre dues músiques amb dos segles de diferència. L'orquestra ha comptat amb la participació del pianista solista Antonio Di Cristofano, que ha interpretat algunes de les peces. El vincle entre aquestes dues músiques; segons el director de l'OSSC, Josep Ferré; es troba en el trencament que el famós compositor i la banda anglesa van provocar, cadascun en la seva època.

Josep Ferré

Els Beatles van trencar amb la música que es feia, igual que Mozart. Semblava interessant passar de Mozart a Beatles.


La segona part de l'espectacle ha reunit dalt de l'escenari música i dansa. Els alumnes de l'Escola de Dansa Laura Esteve han interpretat parts de l'obra el 'Trencanous' de Txaikovski, acompanyats per la música de l'orquestra.

El públic ha omplert de gom a gom una vegada més el Teatre-Auditori, que ha comptat amb la presència de diverses personalitats, com ara l'exalcalde i conseller, Lluís Recoder; l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.