Aquest dimecres es dóna a conèixer el guanyador del Premi Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

El Premi de Poesia Gabriel Ferrater està dotat amb 7.250 euros

El Premi de Poesia Gabriel Ferrater està dotat amb 7.250 euros

El guanyador de la 10a edició del Premi de Poesia Gabriel Ferrater es donarà a conèixer aquest dimecres al migdia a la Casa del Llibre de Barcelona. L'edició d'enguany ha batut un rècord de participació amb 83 reculls de poesia i l'acte de lliurament de premis serà a dos quarts de vuit del vespre al Claustre del Monestir.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i l'editor del Grup 62, Jordi Cornudella, presidiran la presentació del guanyador, que serà aquest dimecres a les 12 del migdia a la Casa del Llibre de Barcelona. El guardonat rebrà el premi en un acte de lliurament a dos quarts de vuit del vespre al Claustre del Monestir, on també es lliuraran els guardons del Premi de Poesia Gabriel Ferrater per a centres educatius de secundària.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha mostrat satisfet amb l'augment del prestigi d'aquest premi i ha valorat la participació d'enguany.

Xavier Escura

Va aparellat amb la situació econòmica. Cal destacar que més quantitat acostuma a traduir-se en més qualitat.


El guanyador rebrà 7.250 euros i la publicació de l'obra al novembre en la col·lecció de poesia Edicions 62. El jurat de l'edició d'enguany està format per Jordi Cornudella, Xavier Folch, Francesc Garriga, Marta Pessarrodona i Imma Monsó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.