Les caramelles ressonen al centre històric de la mà de La Lira i La Unió


Temes relacionats

El primer disc de La Lira materialitza la seva voluntat d'obrir-se a noves veus (23/abr/11)


  • Comparteix:

Les societats corals de La Lira i La Unió santcugatenca celebren la Pasqua apropant el repertori tradicional de caramelles al carrer. Les agrupacions han recorregut un any més el centre històric de la ciutat a ritme d'havaneres, valsos, cobles i sardanes. L'itinerari de les dues corals més arrelades al municipi ha coincidit a l'entorn del Monestir per finalitzar conjuntament a la plaça de Barcelona, on han actuat davant els membres de la corporació municipal.

Els cantaires de la Societat Coral La Lira han iniciat el seu recorregut musical a la plaça de Sant Pere, mentre que els membres de La Unió santcugatenca ho han fet a la seva seu. Des dels seus punts de partida, totes dues agrupacions han omplert de tradició coral els carrers del centre de la ciutat.

El director de la coral de La Unió santcugatenca, Reinaldo Sorio, ha explicat quins són els objectius de la trobada anual.

Reinaldo Sorio

Volem fer arribar la tradició coral a la gent per engrescar-la.


La formació, com ja és habitual, ha fet una aturada en el seu recorregut a la seu de Cugat.cat, on ha delectat els periodistes amb temes com 'Cobles marineres', 'Vell pescador' i 'La gavina'.

Les dues agrupacions corals han plantat cara a la pluja del migdia amb temes tradicionals, que han aconseguit aplegar en alguns moments més d'un centenar de santcugatencs.

El president de la Societat Coral La Lira, Josep Garrell, exposa així què significa per a l'agrupació la iniciativa.

Josep Garrell

La vivim amb molta il·lusió, nosaltres som impertorbables al temps.



Les corals tancaran aquest dilluns la seva tradicional celebració de Setmana Santa amb un recorregut més ampli que passarà també per l'eix comercial de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.