Factoria Mascaró produeix el seu nou espectacle 'Oníric' amb finançament popular


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle 'Ai que em mullo'

Moment de l'espectacle 'Ai que em mullo'

La companyia santcugatenca Factoria Mascaró presenta al teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera el seu darrer muntatge 'Oníric' durant el segon cap de setmana de maig. La posada a la venda de bons d'entrades vàlids pels tres dies de representacions a l'escenari vallesà ofereix als espectadors la possibilitat de veure en primícia el projecte, a més d'una font de finançament addicional per a la companyia. L'estrena oficial de l'espectacle 'Oníric' tindrà lloc al centre cultural de Vilanova del Vallès el penúltim cap de setmana de maig.

Els nous bons oferts per l'agrupació tenen un cost de 12 euros i són vàlids per a qualssevol de les tres representacions d''Oníric' a Sant Esteve de Palautordera.

El membre de Factoria Mascaró, Lluís Fàbregas, ha desenvolupat la nova forma de finançament que proposa la companyia.

Lluís Fàbregas

Hem fet una prova. Hem ofert entrades de tres dies per veure en primícia 'Oníric'.


El muntatge 'Oníric' ofereix en forma de coreografies una barreja de vuit històries diferents, sense relació aparent en l'espai i el temps. Imitant el món dels somnis, al llarg de la representació s'estableix una relació entre personatges i situacions dins d'un guió que l'espectador acaba creant de manera individual.

Fàbregas ha explicat d'on sorgeix la idea del muntatge.

Lluís Fàbregas

L'espectacle sorgeix de les imatges, situacions i vivències personals que apareixen de forma aleatòria als somnis.



La companyia continua rodant la seva producció amb l'estrena de l'espectacle infantil 'El fantasma del Palau' al Palau de la Música Catalana, que tindrà lloc el tercer diumenge de maig. A més, Factoria Mascaró oferirà durant l'estiu una actuació a Londres, on portaran el seu muntatge 'Ai que em mullo!'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.