El latin jazz i el rock es troben en la segona cita del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Jimmy Jenks Septet seran els protagonistes del segon concert del 'Mou-te'

Jimmy Jenks Septet seran els protagonistes del segon concert del 'Mou-te'

Jimmy Jenks Septet protagonitzarà aquest divendres a la nit el segon concert de la 5a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. L'actuació de la formació liderada pel saxofonista cubà Jimmy Jenks, resident a Sant Cugat, anirà precedida pel grup santcugatenc de rock en català Esquerda.

Després de l'actuació de The Risas i Dolly Society, aquest divendres arriba el torn de Jimmy Jenks Septet, un grup que experimenta amb estils com el latin, el jazz i el funk, format per músics amb una gran experiència en aquest àmbit. El líder de la formació és el saxofonista cubà Jimmy Jenks, un prestigiós músic resident a Sant Cugat que ha tocat amb grups i artistes de la talla de Chucho Valdés, Pee Wee Ellis, Buena Vista Social Club i Jarabe de Palo.

Els encarregats d'obrir la nit seran els santcugatencs Esquerda, un jove grup de rock que va néixer a finals de l'any passat amb el nom de Som-hi. L'actuació d'Esquerda tindrà lloc a partir de les 11 de la nit, quan oferiran els seus temes, basats en estils com el pop i el rock amb lletres en català.

Els propers concerts del 'Mou-te' tindran lloc el proper divendres i el 13 i 27 de maig, amb les actuacions de Jimmy Jenks Septet, Citxileo i Raúl Pulido, respectivament. El cicle, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, es tancarà el segon divendres de juny amb el concert del trio santcugatenc Blue Velvet. Les invitacions per les actuacions es poden reservar a musica.jove@santcugat.cat, o bé recollir-les a la taquilla del Casal abans del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.