A punt la nova programació del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell promocinal de 'La Mosquitera'

Cartell promocinal de 'La Mosquitera'

Aquest dijous dóna el tret de sortida el nou quadrimestre del Cicle de Cinema d'Autor. 13 pel·lícules formen la programació d'aquesta nova entrega, entre elles la producció catalana 'La mosquitera' d'Agustí Vila. L'abonament per veure tots els films val 44 euros i es pot adquirir abans de la projecció del primer llargmetratge a les taquilles de Cinesa.

A més de 'La mosquitera', 'La danse', 'En el camino', 'Copie conforme', 'Videsh', 'Cuestión de principios' i 'Lola' són alguns dels films escollits per formar al programació d'aquest quadrimestre de la setena temporada del Cicle de Cinema d'Autor. El cinèfil i responsable de la programació del cicle, Àngel Comas, ha explicat que en escollir els films intenta que siguin un complement de l'oferta cultural de la ciutat. Comas explica més detalls de les produccions elegides.

Àngel Comas

Aquesta programació és molt cohesionada. Mostra un ventall de pel·lícules que es faran arreu del món i les tendències que arriben aquí en circuits minoritaris.




Comas ha afegit que les pel·lícules d'autor no només responen a una necessitat d'entreteniment, sinó que van més enllà.

Àngel Comas

Les pel·lícules comercials són d'entreteniment. Les d'autor són de reflexió, conviden a pensar sobre la vida i el món que ens rodeja.







'La danse' obre la programació aquest dijous. Les entrades anticipades es poden adquirir a través del telèfon 902.33.32.31 i de la web Cinesa.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.