La 2a Jornada Jocs del Món es marca com a objectiu recuperar els jocs a carrers i places


  • Comparteix:

La iniciativa Jocs del Món en l'edició de l'any passat

La iniciativa Jocs del Món en l'edició de l'any passat

La 2a Jornada Jocs del Món arriba dissabte de la setmana vinent amb l'objectiu de recuperar els jocs infantils a les places de la ciutat. La iniciativa, organitzada per les entitats del Pla Educatiu d'Entorn (PEE), vol donar a conèixer propostes lúdiques de diverses cultures a través d'activitats per a totes les edats.

La plaça de Sant Francesc acull dissabte de la setmana vinent la segona edició de la Jornada Jocs del Món, que vol donar a conèixer el barri i recuperar el joc al carrer. La proposta compta amb la participació d'associacions de pares i mares i entitats culturals i populars de la ciutat, que han organitzat activitats com un torneig de futbol sala per a infants d'entre 12 i 16 anys i una gimcana.

La dinamitzadora del Pla Educatiu d'Entorn, Joana Casteleiro, ha destacat la implicació de pares i mares en la iniciativa.

Joana Casteleiro

Hi ha pares que organitzen activitats, altres que s'encarreguen de vigilar els nens i altres que participen en la mateixa jornada.




A les cinc de la tarda, la iniciativa reunirà els participants en un berenar compartit i fins a les vuit del vespre hi haurà activitats per donar a conèixer les cultures del barri. A dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc una exhibició de hip-hop i break dance.

Casteleiro ha explicat quin és l'objectiu principal de les activitats que organitza el Pla Educatiu d'Entorn.

Joana Casteleiro

Volem crear punts de trobada per a pares i mares on se sentin representats.



La inscripció a la jornada es pot fer a través de les butlletes que s'han repartit a escoles i instituts o bé enviant un correu electrònic a l'adreça jocsdelmonpee@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.