La 2a Jornada Jocs del Món es marca com a objectiu recuperar els jocs a carrers i places

La iniciativa Jocs del Món en l'edició de l'any passat

Cultura

Publicat el 27/abr/11 per Núria Juanico

La 2a Jornada Jocs del Món arriba dissabte de la setmana vinent amb l'objectiu de recuperar els jocs infantils a les places de la ciutat. La iniciativa, organitzada per les entitats del Pla Educatiu d'Entorn (PEE), vol donar a conèixer propostes lúdiques de diverses cultures a través d'activitats per a totes les edats.

La plaça de Sant Francesc acull dissabte de la setmana vinent la segona edició de la Jornada Jocs del Món, que vol donar a conèixer el barri i recuperar el joc al carrer. La proposta compta amb la participació d'associacions de pares i mares i entitats culturals i populars de la ciutat, que han organitzat activitats com un torneig de futbol sala per a infants d'entre 12 i 16 anys i una gimcana.

La dinamitzadora del Pla Educatiu d'Entorn, Joana Casteleiro, ha destacat la implicació de pares i mares en la iniciativa.

Joana Casteleiro

Hi ha pares que organitzen activitats, altres que s'encarreguen de vigilar els nens i altres que participen en la mateixa jornada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A les cinc de la tarda, la iniciativa reunirà els participants en un berenar compartit i fins a les vuit del vespre hi haurà activitats per donar a conèixer les cultures del barri. A dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc una exhibició de hip-hop i break dance.

Casteleiro ha explicat quin és l'objectiu principal de les activitats que organitza el Pla Educatiu d'Entorn.

Joana Casteleiro

Volem crear punts de trobada per a pares i mares on se sentin representats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La inscripció a la jornada es pot fer a través de les butlletes que s'han repartit a escoles i instituts o bé enviant un correu electrònic a l'adreça jocsdelmonpee@gmail.com.