Parallel 40 porta a Sant Cugat el documental 'El seu nom és Sabine' de Sandrine Bonnaire


  • Comparteix:

Cartell del documental

Cartell del documental

Sant Cugat acollirà el passi del documental 'El seu nom és Sabine' de Sandrine Bonnaire el dimecres 11 de maig i el dilluns 30 del mateix mes, a la Casa de Cultura i l'Arxiu Nacional de Catalunya, respectivament. La iniciativa, promoguda per Parallel 40, s'emmarca en la proposta cultural 'El documental del mes' que té l'objectiu d'apropar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possibles i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

Sabine Bonnaire és una jove autista de 38 anys. La seva germana, l'actriu francesa Sandrine Bonnaire, debuta com a directora homenatjant-la amb aquest documental.

A través d'arxius personals acumulats durant 25 anys, Sandrine Bonnaire reconstrueix la vida de Sabine, una nena sensible i amb dons artístics evidents, convertida en una persona irreconeixible per culpa dels efectes d'una estada de més cinc anys en un centre psiquiàtric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.