L'ira feta dansa, avui al Teatre-Auditori de la mà de Marta Carrasco


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

L'espectacle 'Dies Irae; en el Rèquiem de Mozart' de Marta Carrasco arriba aquest divendres al Teatre-Auditori. Carrasco treballa en aquest nou muntatge amb un grup d'artistes procedents de diferents punts de l'Estat espanyol però residents a Barcelona i Madrid, en una intencionada aposta per crear un grup compacte a partir de la diversitat. 'Dies Irae, en el Rèquiem de Mozart' es pot veure a partir de les deu de la nit per un preu de 22 euros.

La coreògrafa i ballarina Marta Carrasco torna a la ciutat aquest cop amb un espectacle que parla de l'ira a partir de nou intèrprets que es donen cita dalt l'escenari.

Aquest nou treball de Carrasco, en coproducció amb Temporada Alta, de Salt, i el Festival de Tardor i Festival Grec de Barcelona, adopta la música del Rèquiem de Mozart com a punt de partida i d'inspiració, i juntament amb altres músiques en fa un ús dramàtic per anar més enllà de la pura missa de difunt. La coreògrafa crea una mena de cerimònia profana habitada per personatges delirants, una cerimònia on es revisa de manera crítica el paper d'un tipus d'església, la del poder, i, especialment, la seva actitud envers les dones.

'Dies Irae; en el Rèquiem de Mozart' es pot veure aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.