Acció i fantasia a la pel·lícula 'Thor', principal estrena de la setmana


  • Comparteix:

Cartell de l'estrena de la setmana, la pel·lícula 'Thor'

Cartell de l'estrena de la setmana, la pel·lícula 'Thor'

Els cinemes de la ciutat estrenen aquesta setmana la pel·lícula de ciència ficció 'Thor'. El film porta la història d'un guerrer de l'univers desterrat a viure a la Terra per haver reiniciat una antiga guerra. El cinema Yelmo també aposta pel cinema espanyol amb 'No tengas miedo', mentre que Cinesa es decanta per 'Fast and Furious 5', la cinquena entrega d'aquesta saga.

Cinesa i Yelmo incorporen a la cartellera la pel·lícula d'acció i fantasia 'Thor', un film basat en un còmic del mateix títol, on Thor, un guerrer de l'univers, és obligat a viure a la Terra per un reiniciar una batalla al regne d'Asgard. Una vegada allà, Thor haurà de defensar la Terra de les intencions d'invasió d'altres guerrers.

El cinema Yelmo també incorpora una altra novetat, 'No tengas miedo'. Es tracta d'un drama protagonitzat per la catalana Michelle Jenner i amb presència d'actors com Lluís Homar i Belén Rueda que tracta l'escabrosa infància d'una noia de 25 anys que vol refer la seva vida.

Per la seva banda, Cinesa aposta per la saga 'Fast and Furious 5', que explota les carreres de cotxes, aquest cop a la ciutat de Rio de Janeiro, on els protagonistes hauran de trobar un perillós mafiós per guanyar-se la llibertat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.