L'últim muntatge de Marta Carrasco crea controvèrsia entre el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

'Dies Irae; en el rèquiem de Mozart', de Marta Carrasco, ha provocat una resposta dividida entre el públic santcugatenc. Mentre alguns espectadors han lamentat haver assistit al Teatre-Auditori per veure aquest muntatge, altres han trobat fascinant la proposta arriscada de la coreògrafa. La crítica de l'Església i el poder que Carrasco posa sobre l'escenari amb aquest muntatge ha encès la ira d'alguns espectadors que han optat per abandonar l'espectacle. La proposta ha combinat una gran pluralitat de llenguatges artístics sobre l'escenari. Mira aquest espectacle a Cugat tv

El muntatge ha pres la música del Rèquiem de Mozart com a punt de partida i d'inspiració. Deu intèrprets han ofert un intens dramatisme ple de contrastos per denunciar una Església caduca i antiga. La fúria, la ira, la impotència i la por són algunes de les emocions que Marta Carrasco ha volgut transmetre al públic amb aquest muntatge.

Tot i que alguns espectadors han optat per abandonar la funció, la directora de l'espectacle, Marta Carrasco, ha sortit meravellada amb l'actuació que han ofert al Teatre-Auditori.

Marta Carrasco

He sortit molt satisfeta. Sempre hi ha algú que marxa de l'espectacle però els que es queden surten molt contents.



La crítica que el muntatge fa del poder de l'Església i especialment de com aquesta institució tracta les dones no ha agradat a alguns espectadors. L'espectacle, de fet, no ha deixat a ningú indiferent.

Públic

No entenc per què la Marta Carrasco s'ha de posar amb la religió. / Hauria d'haver marxat abans. / Molt bonic. / Això no és dansa. / A mi m'ha encantat.







'Dies Irae' es va estrenar al festival Temporada Alta del 2009 i es va poder veure també dins l'última edició del Festival Grec.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Realment no ho he vist,peró ara pel que llegeixo NI GANES.Crec que avui dia tothom es "artista"creador" etc.etc. No saben fer que "burlar-se " dels altres? Caram si aixó és art!!!! ja s´el poden guardar on els hi capiga.Sempre he cregut que l´ART es tot una altre cosa.Apa vinga ja n´hi ha PROU De fer animalades.Ademès pregunto per que no es burlen de la mateixa manera del musulmans i dels islamistes com per exemple els talibans....? Aaaaah!!!1

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 1/mai/11


Teatre/Dansa, Dansa/Teatre, gest.. Una expressió del llenguatge del cos. Em va semblar d'una estètica molt treballada, amb molta força, transgressor, punyent i un homenatge a la figura de la dona. No em sorprèn que hi hagi públic que sortís decebut. Sant Cugat ja ho té això.. Un espectacle que malauradament té més interès en sales alternatives, la prova, mitja platea buida i l'amfiteatre tancat. Gràcies però al Gerald per pensar en tothom.

Marta Serrés. Enviat el 1/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.