Abacus acull l'exposició fotogràfica 'A través de la mirada d'un nen haitià'


  • Comparteix:

Una performance poètica i musical ha encapçalat la inauguració de l'exposició

Una performance poètica i musical ha encapçalat la inauguració de l'exposició

'A través de la mirada d'un nen haitià' és l'exposició fotogràfica que acull la llibreria Abacus, promoguda pel moviment Batecs d'Esperança per a Haití. La mostra, que s'ha inaugurat aquest dijous, vol recollir imatges on els nens d'Haití apleguin moments de la seva vida, emocions i sentiments. La comissària de l'exposició, Inés Lozano, ha dit que aquesta iniciativa és un missatge d'esperança cap als infants d'aquest país caribeny que va patir un terratrèmol el gener de l'any passat.

La iniciativa és de la ONG Nuestos Pequeños Hermanos de Haití, que organitza diversos projectes solidaris, conjuntament amb Batecs d'Esperança, entitat encapçalada per la cantant santcugatenca Virgínia Martínez. Les fotografies han estat realitzades per infants d'Haití que han plasmat en elles les seves vides. Lozano explica com es van portar a terme les instantànies.

Inés Lozano

Vam impartir unes classes de fotografia i ells amb càmeres van captar el dia a dia de la seva vida d'una forma diferent.




'A través de la mirada d'un nen haitià' es va inaugurar al MOMA de Miami al setembre passat i passa per Sant Cugat abans d'anar a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.