L'escriptor Enric Larreula inaugura els actes del Correllengua 2003 a Sant Cugat


  • Comparteix:

Larreula creu que el català viu moments difícils.

Larreula creu que el català viu moments difícils.

L'escriptor santcugatenc Enric Larreula considera que la celebració del Correllengua és una mostra que el català encara no és una llengua morta. Aquest ha estat un dels missatges que l'escriptor ha llençat a la presentació del llibre 'Dolor de llengua', que ha inaugurat els actes del Correllengua 2003.

Tot i que fa temps que 'Dolor de llengua' va sortir al mercat, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua, la CAL, ha volgut que Larreula faci una nova presentació del seu llibre per encetar els actes del Correllengua 2003.

El llibre de Larreula és un clam per l'ús del català davant la fervent consolidació, diu, de la llengua espanyola. Segons Larreula, vivim uns temps difícils en què la gent li fa por usar el català amb normalitat després de molts anys de repressió. Larreula ha afirmat que el català està reculant, i que no ha fa del tot gràcies a iniciatives com el Correllengua:

Enric Larreula

La llengua no ha reculat del tot, perquè hi ha gent que aguanta


Larreula també ha apuntat que fets com els incidents feixistes de Castellar no ajuden gaire a la salvació de la llengua catalana. La qual cosa, diu, empenyen el català a convertir-se en un idioma ornamental:

Enric Larreula

Acceptem que el castellà és la llengua normal


Una trenteta de persones han acudit al Casal Popular La Guitza per escolar les paraules d'Enric Larreula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.