La Festa del Llibre Gegant incorpora un concurs de punts de llibre


  • Comparteix:

Moment de l'edició del 2010

Moment de l'edició del 2010

Arriba una nova edició de la Festa del Llibre Gegant incorporant el primer concurs de punts de llibres gràcies a la col·laboració de Pou d'Art. Enguany, la festa comptarà amb una classe d'interpretació a càrrec de l'escola de teatre Platea. La jornada començarà aquest diumenge, a dos quarts d'onze del matí, amb un esmorzar.

Una trentena d'il·lustradors posaran imatge als contes que els nens i nenes portaran a la plaça de Barcelona, que en aquesta edició rebran un obsequi fruit de la participació de diversos comerços de la ciutat.

La membre de l'Associació del Llibre Gegant Cristina Claveria ha explicat que la iniciativa pretén promoure la cultura entre els més petits.

Cristina Claveria

És una manera d'incentivar la cultura a través de l'escriptura, la lectura i l'art. Els nens gaudeixen molt amb aquesta activitat.


Un esmorzar a base de coca i xocolata, a dos quarts d'onze, obrirà la festa i els contes es podran presentar als il·lustradors fins a un quart de dues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.