L'exposició 'Dues Ribes' estén un pont entre artistes catalans i balears


  • Comparteix:

Moment de la presentació de l'exposició a càrrec de Josep Canals

Moment de la presentació de l'exposició a càrrec de Josep Canals

Sant Cugat acull des d'aquest dissabte l'exposició 'Dues Ribes', a la qual participen la Canals Galeria d'Art i l'Espai d'Art Miquela Nicolau de Mallorca. La mostra se centra en el Mediterrani com a eina per obrir fronteres a l'art. Es tracta d'una exposició composta per vuit artistes dels Països Catalans que s'exposa simultàniament a les dues galeries.

L'Espai d'Art Miquela Nicolau de Felanitx (Mallorca) col·labora amb els artistes Amèlia Garcia, Miquel Mesquida, Miquela Nicolau i Tià Zanoguera. Per part de la Canals Galeria d'Art, els artistes són Neus Colet, Jaume de Oleza, Josep Grau-Garriga i Concha Ibáñez. Els artistes tenen diferents estils, tècniques i conceptes, però alhora coincideixen en un punt de partida: el discurs i la difusió de l'art.

Així ho ha destacat el director de la Canals Galeria d'Art, Josep Maria Canals.

Josep Maria Canals

Nosaltres hem relacionat les dues ribes, Felanitx i Sant Cugat. Aquest és l'intercanvi de cultura mediterrània i la realitat d'aquesta exposició.



D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la iniciativa de la Canals Galeria d'Art en aquest tipus d'exposició.


Mercè Conesa

La galeria Canals ha volgut ser pionera en aquesta ciutat i mostrar-nos aquesta aposta interactiva entre les dues ribes, Catalunya i les illes Balears.









La mostra estarà exposada fins a finals de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.