El Teatre-Auditori apadrina la primera participació d'escolars santcugatencs a 'L'orquestra dels animals'


  • Comparteix:

Moment d'una de les representacions de 'L'orquestra dels animals' al Teatre-Auditori

Moment d'una de les representacions de 'L'orquestra dels animals' al Teatre-Auditori

Un centenar d'escolars de Secundària de la ciutat han pres contacte amb l'òpera gràcies a la seva participació a 'L'orquestra dels animals', una iniciativa conjunta iniciada el 1998 pel Gran Teatre del Liceu i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Un total de vuit representacions, dirigides per la santcugatenca Elisenda Carrasco, han pujat a l'escenari del Teatre-Auditori amb l'objectiu de fer arribar aquesta modalitat musical als més joves. El projecte s'integra en el programa 'Òpera a Secundària' del Liceu.

L'espectacle està basat en l'obra dels germans Grimm 'Els músics de Bremen'. El muntatge compta amb 12 peces principals que es divideixen en tres grups de quatre cantants cadascun entre alumnes de Secundària de diversos centres de la ciutat i membres del Cor Infantil de Sant Cugat. En la composició musical, amb Andrea Basevi al capdavant, hi destaquen especialment els instruments de vent i corda.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha fet aquest balanç de l'arribada de la iniciativa a Sant Cugat.

Pep Tugues

A jutjar pels somriures dels nens que hi han assitit o participat, ha estat un espectacle de molta qualitat.




El Teatre-Auditori, encarregat de l'escenografia del muntatge, acollirà una nova edició de la proposta durant la temporada vinent. En els seus 13 anys de vida, el projecte 'Òpera a Secundària' ha acollit més de 17.000 estudiants, en un total de 96 representacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.