L'actriu Emma Vilarasau protagonitza el 'Parlem de... teatre!', aquest vespre


  • Comparteix:

Divendres arriba al Teatre-Auditori 'Desclassificats'

Divendres arriba al Teatre-Auditori 'Desclassificats'

L'actriu Emma Vilarasau i el director teatral Pere Riera participen, aquest dimarts a les vuit del vespre, en el cicle 'Parlem de... teatre!', que acull la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. L'activitat coincideix amb la representació, aquest divendres, de l'espectacle 'Desclassificats', en què participen els dos convidats.

L'actriu i el director de l'obra visiten la Biblioteca Central Gabriel Ferrater per parlar de la seva professió, la seva tasca i la passió pel teatre que els uneix.

'Desclassificats' és una producció de La Villaroel que narra la història d'una societat de la informació saturada i col·lapsada per la quantitat de fonts i per les ambigüitats dels mitjans. Situa l'acció en un món 'intoxicat per la mentida', on l'honestedat de tres individus representatius es posa a prova a partir de la premissa de quina ha de ser la naturalesa dels líders dels segle XXI. L'obra es representa aquest divendres al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.