Diego El Cigala arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Diego El Cigala serà l'encarregat, aquest dissabte, de posar punt final a l'oferta musical de la programació del Teatre-Auditori. Els santcugatencs podran gaudir de l'espectacle '3 flamencos' i per aquesta ocasió vindrà a la ciutat acompanyat del guitarrista Diego del Morao i del percussionista Israel Suárez. El concert començarà a les deu de la nit i el preu de l'entrada és de 36 euros.

En plena gira de presentació de 'Cigala & Tango', el 'cantaor' madrileny va començar a preparar el seu nou projecte. '3 flamencos', l'espectacle amb què El Cigala arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori, és el retorn del 'cantaor' a la música que el va veure néixer. En aquesta ocasió s'ha volgut acompanyar de dos grans músics flamencs, el guitarrista Diego del Morao i el percussionista Israel Suárez 'Piraña'.

Després d'haver passat per l'experimentació amb diferents estils, Diego El Cigala continua al flamenc, estil que per altra banda mai no ha abandonat i que el públic sempre li ha agraït. L'espectacle '3 flamencos' es va presentar el març passat al Palau de la Música de Barcelona. Des de llavors, el 'cantaor' ha estat girant un espectacle de peces de la tradició flamenca carregades de l'estil característic d'El Cigala.

Diego del Morao, el guitarrista de la nit, ha acompanyat El Cigala en les seves gires mundials des de la gravació de l'àlbum 'Dos lágrimas'. Israel Suárez, en canvi, va començar la seva carrera amb Niña Pastori, i des de llavors ha treballat amb artistes com Sara Baras, Tomatito, Ketama i Rosario Flores. No va ser fins l'enregistrament del DVD de 'Lágrimas negras' que el 'Piraña' va arribar al costat de Diego El Cigala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.