Les obres finalistes dels premis Autocugat s'exposen al Museu de Sant Cugat


  • Comparteix:

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre; l'artista Lluís Ribas i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre; l'artista Lluís Ribas i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura

Els Premis d'art Autocugat han presentat aquest dimecres l'exposició dels 25 quadres finalistes al Premi de Pintura de Petit Format i els 15 finalistes a la beca d'Estudis, al Museu de la ciutat. El certamen, en la seva sisena edició, ha incorporat dues noves categories. D'una banda, l'homenatge a un país convidat, i, de l'altra, el guardó a la millor iniciativa artística.

El Premi de Pintura de Petit Format va destinat a artistes consolidats, mentre que la Beca d'estudis premia l'estudiant guanyador amb una dotació econòmica per pagar-se part dels estudis artístics.

Aquesta edició ha incorporat el reconeixement al millor projecte artístic. Totes les empreses, particulars i entitats hi poden participar. Ho explica el director dels premis, l'artista Lluís Ribas, a Cugat.cat.

Lluís Ribas

Aquest premi està obert a qualsevol entitat, particular o empresa


A més d'aquesta iniciativa, també s'ha afegit la categoria d'homenatge a un país convidat, enguany el Marroc. Ribas explica la seva vinculació amb aquest estat del Magrib.

Lluís Ribas

El Marroc és un país amb unes arrels molt properes a les nostres, i sovint molt desconegut


Els guanyadors al Premi de Pintura de Petit Format s'enduran 12.000 euros, mentre que els de la beca rebran 2.000 euros per pagar-se els estudis d'art. La gala d'entrega dels premis serà el darrer dijous de mes. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assistit a la presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.