Les obres finalistes dels premis Autocugat s'exposen al Museu de Sant Cugat

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre; l'artista Lluís Ribas i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura

Cultura

Publicat el 11/mai/11 per Irene Campmany

Els Premis d'art Autocugat han presentat aquest dimecres l'exposició dels 25 quadres finalistes al Premi de Pintura de Petit Format i els 15 finalistes a la beca d'Estudis, al Museu de la ciutat. El certamen, en la seva sisena edició, ha incorporat dues noves categories. D'una banda, l'homenatge a un país convidat, i, de l'altra, el guardó a la millor iniciativa artística.

El Premi de Pintura de Petit Format va destinat a artistes consolidats, mentre que la Beca d'estudis premia l'estudiant guanyador amb una dotació econòmica per pagar-se part dels estudis artístics.

Aquesta edició ha incorporat el reconeixement al millor projecte artístic. Totes les empreses, particulars i entitats hi poden participar. Ho explica el director dels premis, l'artista Lluís Ribas, a Cugat.cat.

Lluís Ribas

Aquest premi està obert a qualsevol entitat, particular o empresa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més d'aquesta iniciativa, també s'ha afegit la categoria d'homenatge a un país convidat, enguany el Marroc. Ribas explica la seva vinculació amb aquest estat del Magrib.

Lluís Ribas

El Marroc és un país amb unes arrels molt properes a les nostres, i sovint molt desconegut

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els guanyadors al Premi de Pintura de Petit Format s'enduran 12.000 euros, mentre que els de la beca rebran 2.000 euros per pagar-se els estudis d'art. La gala d'entrega dels premis serà el darrer dijous de mes. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assistit a la presentació.