El Museu organitza una jornada de portes obertes i un visita nocturna per a la Nit dels Museus


  • Comparteix:

La jornada de portes obertes comença a les set de la tarda

La jornada de portes obertes comença a les set de la tarda

El Museu de Sant Cugat celebra aquest dissabte la Nit dels Museus amb una jornada de portes obertes. A més, l'entitat ofereix la possibilitat de fer una visita comentada per l'exposició permanent a les deu de la nit.

La diada de portes obertes serà de set de la tarda fins a mitjanit i els assistents podran fer una passejada gratuïta per la col·lecció permanent del Museu. La Nit dels Museus, que enguany celebra la seva tercera edició a la ciutat, està oberta a tots els santcugatencs que hi vulguin participar. El director del Museu, Lluís Campins, ha destacat en una entrevista a Cugat.cat el principal atractiu d'aquesta visita nocturna.

Lluís Campins

Es té l'ocasió de veure el claustre amb un esperit diferent. A més, amb les explicacions dels monitors és una ocasió de cultivar l'intel·lecte.


Dimecres vinent, el Museu també celebra el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes i un itinerari per Collserola a les nou del matí. Tots aquells santcugatencs que vulguin fer aquesta passejada han de contactar prèviament amb el Museu.

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment mundial organitzat anualment pel Consell Internacional dels Museus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.