La Quinzena Verda culmina aquest cap de setmana amb diverses actuacions i dos concerts


  • Comparteix:

La Quinzena Verda dels Gausacs acaba aquest diumenge

La Quinzena Verda dels Gausacs acaba aquest diumenge

Els Gausacs posen punt final aquest cap de setmana a la Quinzena Verda amb una cercavila pels carrers de la ciutat dissabte i una actuació a les dotze del migdia de diumenge a la plaça d'Octavià. Per a l'edició d'enguany, els Castellers de Sant Cugat compten amb la participació dels Sagals d'Osona i els Castellers de Barcelona i d'Esplugues.

Una cercavila a les sis de la tarda recorrerà els carrers de la ciutat des de l'institut Angeleta Ferrer, on es farà un repàs dels 15 anys de locals d'assaig de la colla. A les set, els Gausacs actuaran juntament amb els Castellers d'Esplugues a la plaça d'Octavià.

Un espectacle dels Diables de Sant Cugat acompanyarà una botifarrada entre els assistents a les nou del vespre. Una hora més tard, el grup santcugatenc The Risas ofereix un concert amb motiu de la Quinzena Verda, que tancarà la jornada amb una actuació de La Coixinera.

Per posar punt final a la iniciativa, diumenge els Castellers de Sant Cugat actuaran juntament amb els Sagals d'Osona i els Castellers de Barcelona, a les dotze del migdia, a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.