La vida i l'obra de Frida Kahlo, protagonistes d'una cantata a l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Moment de la representació de la peça

Moment de la representació de la peça

Un passeig per la vida, figura i obra de la pintora mexicana Frida Kahlo ha conclòs el cicle 'Una hora de música', amb una cantata interpretada pel piano del compositor Manuel García-Morante i la veu de la soprano Yrene Martínez Roca. La peça d'homenatge a la pintora ha delectat més de mig centenar de persones, a l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

El concert ha narrat la història de Frida Kahlo a través dels fragments del diari i les cartes escrites per l'artista, en què es mostren moments clau en la seva vida, els seus patiments, el seu art, l'amor, la tendresa i el seu encant personal i la seva honestedat. La soprano Yrene Martínez Roca, que ha vist néixer l'espectacle 'Cantata Frida Kahlo' juntament amb el seu compositor Manuel García-Morante, ha destacat a Cugat.cat la dificultat d'interpretar moments tan durs de la vida de Kahlo.

Yrene Martínez Roca

La seva vida és apasionant, però plena de dolor. És una obra dura pel que fa a la seva vida.




La peça es va estrenar el 2007 al Carneige Hall de Nova York, després d'investigar i conèixer durant un any l'obra de Frida Kahlo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.