Maria Àngels Quadres presenta més de 8.000 fotogràfies amb algunes fotos inèdites de Dalí


  • Comparteix:

Quadres hi exposa fotos mai vistes de Salvador Dalí.

Quadres hi exposa fotos mai vistes de Salvador Dalí.

La fotògrafa Maria Àngels Quadres ha presentat l'exposició 'El túnel del temps' dins dels actes de la festa major del barri del Monestir. Amb més de 8.000 instantànies de diferents èpoques, la mostra recull molts moments de la història de Sant Cugat des dels anys 40, a més d'un recull de fotografies inèdites de Salvador Dalí i de l'històric local d'El Molino.

La fotògrafa santcugatenca ha aportat prop de 8.000 imatges fetes durant les festes, tradicions o moments quotidians: des de la constitució de l'actual ajuntament, a les visites de famosos a la ciutat. La fotografia més antiga de l'exposició és de l'any 44, tal com explica Maria Àngels Quadres:

Maria Angels Quadras

La més antiga és de l'any 1944, on es veu la inauguració del Casino de la Floresta


Entre els àlbums fotogràfics de Quadres també s'hi pot trobar un miler de fotografies de Salvador Dalí, que s'han pogut veure en aquesta mostra i que formaran part d'una exposició monogràfica durant l'any Dalí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.