El Teatre-Auditori, dempeus per Diego El Cigala


  • Comparteix:

Diego El Cigala durant l'actuació

Diego El Cigala durant l'actuació

El públic santcugatenc ha aclamat l'actuació de Diego El Cigala aquest dissabte al Teatre-Auditori. El 'cantaor' madrileny ha ofert una hora i mitja del flamenc més clàssic, acompanyat pel guitarrista Diego del Morao i el percussionista Israel Suárez en el marc de la gira 'Tres flamencos'. Mira l'espectacle a Cugat tv

Diego El Cigala; després d'haver viatjat per diferents estils com els tangos, la música cubana i els boleros; retorna en aquesta gira a la música que el va veure néixer. I és que al concert no han faltat clàssics de l''arte jondo' que van fer aixecar el públic del Teatre-Auditori.

L'han acompanyat sobre l'escenari el guitarrista Diego del Morao, amb qui el cantaor ha demostrat tenir una gran complicitat musical, el percussionista Israel Suárez 'Piraña' i tres 'palmeros', que també han anat fent al llarg del concert les seves participacions amb percussió. Aquests quatre darrers, no han dubtat en posar-se a ballar durant el bis que El Cigala ha regalat al públic santcugatenc.

L'espectacle ha estat un èxit d'assistència i el públic ha demostrat amb llargs aplaudiments el seu agraïment a un Cigala que ha manifestat durant el concert sentir-se molt còmode en companyia del públic de la ciutat. Els assistents han valorat el concert a Cugat.cat.

Públic

Molt bo, canta molt bé. / Jo no és el primer cop que el veig i m'agrada cantant l'estil que sigui, i amb aquest concert retorna a les seves arrels.







Amb aquest espectacle, el Teatre-Auditori tanca la programació de la part musical d'aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.