Els Gausacs tanquen la Quinzena Verda amb rècord per a la història


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han tancat aquest diumenge les celebracions de la Quinzena Verda aconseguint un rècord de descàrrega de la torre de 7, portant-la amb èxit a plaça quatre vegades al llarg d'aquesta temporada. Tot i que els camises verdes s'havien marcat la jornada per intentar carregar el 4 de 8, finalment els Gausacs han decidit posposar la construcció per a properes actuacions.

La festivitat de Sant Ponç ha servit als Gausacs per batre el rècord en el nombre de vegades que han descarregat el 2 de 7 a plaça en una mateixa temporada. Els Castellers de Sant Cugat han compensat així no haver portat a plaça el 4 de 8, objectiu que volien assolir aquest diumenge.

El cap de colla dels Gausacs, Èric Bellmunt, ha explicat per què no han dut a terme finalment la construcció.

Èric Bellmunt

És cert que volíem portar el 4 de 8. Falta assajar-lo una mica més.


Els camises verdes han portat a la plaça d'Octavià la torre de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i un intent desmuntat de 3 de 7 aixecat per sota. Els Castellers de Barcelona, padrins dels Gausacs, i els Sagals d'Osona han acompanyat l'agrupació al llarg de la jornada. Els Castellers de Sant Cugat intentaran portar el 4 de 8 en una nova cita castellera a Vic, que tindrà lloc el primer diumenge de juny, o a la Festa Major de la ciutat a principis de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.