Pou d'Art segueix amb els tallers de plàstica, còmic, dibuix i fotografia durant l'estiu


Temes relacionats

Cau a la meitat la participació als tallers de Pou d'Art per la crisi econòmica (24/ago/10)

La fotografia irromp als tallers de Pou d'Art (26/jul/10)


  • Comparteix:

Fa 13 anys que es fan aquests tallers / Font: poudart.com

Fa 13 anys que es fan aquests tallers / Font: poudart.com

Els tallers d'estiu de la galeria Pou d'Art tornen aquest any amb cursos d'expressió plàstica, còmic, pintura i dibuix, així com amb els tallers de fotografia que van ser la novetat de l'any passat. Les propostes són majoritàriament per als infants, tot i que els cursos de dibuix i de fotografia també estan oberts als adults. Els tallers començaran el darrer dilluns de juny i les inscripcions ja es poden fer al taller, per telèfon i per Internet, al web de la galeria, Poudart.com.

Els cursos s'organitzen en set torns d'una setmana cadascun i en dues rondes, de l'últim dilluns de juny al quart divendres de juliol i de l'últim dilluns d'agost al segon divendres de setembre. Els tallers són al matí, tot i que durant el juliol també hi haurà obert un torn de tarda. La directora de la galeria, Maria Fabre, ha explicat a Cugat.cat que cada setmana tractarà una temàtica diferenciada, de manera que els alumnes poden assistir indistintament a qualsevol torn.

Maria Fabre

Els mestres del taller ens adaptem al nivell de cadascú.


Els preus giren al voltant dels 100 euros per cada setmana, amb rebaixes si es cursa més d'un torn. Els preus també són més reduïts al juliol, i hi ha descomptes pel tercer membre de la família que s'hi apunti o pels alumnes matriculats a Pou d'Art al llarg de tot el curs. Les inscripcions ja es poden fer al taller, per telèfon i per Internet, al web de la galeria, Poudart.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.