100 personatges en un sol actor: Ennrio Marchetto puja a l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Ennio Marchetto, símbol del fregolisme

Ennio Marchetto, símbol del fregolisme

El polifacètic Ennio Marchetto puja a l'escenari del Teatre-Auditori aquest dissabte a les deu de la nit amb els més de 100 personatges que interpreta ell mateix amb els extravagants vestits i màscares que donen vida a totes les seves personalitats. Interpretant des de Marilyn Monroe a Amy Winehouse, passant per Freddie Mercury i Dolly Parton, Ennio Marchetto arriba a Sant Cugat aquest dissabte després de recórrer més de 70 països amb aquest espectacle. L'espectacle té un preu de 18 euros.

Jugant amb la ironia, l'italià Ennio Marchetto interpretarà més de 100 personatges damunt l'escenari del Teatre-Auditori durant una mica més d'una hora. Marchetto està considerat per alguns com un dels millors transformistes del món. Així ho ha dit el director de l'equipament municipal, Pep Tugues.

Pep Tugues

Marchetto és el món del fregolisme, del transformisme. Té una obra molt treballada, on es canvia moltes vegades de vestuari.





L'espectacle, per a tota la família, es representarà a les deu de la nit per un preu de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.