El Teatre-Auditori lloa la interpretació dels actors de 'Gata sobre la teulada de zinc calenta'


  • Comparteix:

Moment del muntatge

Moment del muntatge

Unes 600 persones han anat aquest divendres al Teatre-Auditori per veure l'última proposta del director Àlex Rigola, 'Gata sobre teulada de zinc calenta'. El segell del Teatre Lliure, del qual Rigola n'és director, ha quedat plasmat sobre l'escenari amb una gran interpretació dels actors, que han tornat a donar vida a aquest text de Tennessee Williams. L'adaptació ha convençut el públic amb una visió actualitzada, però ferma en el seu rerefons.

L'obra, estrenada el 1955, és una fotografia de les relacions humanes i la mentida. Un retrat de la dificultat de dir la veritat a les persones més properes, els matrimonis autodestructius i les desintegracions de les parelles. Ara Àlex Rigola l'ha adaptat als temps contemporanis per explicar la història de Brick i Maggie, una parella en crisi que visita la mansió familiar dels pares d'ell, on tot es complica i esdevé un drama en tota regla.

Fins a quatre vegades han sortit els actors a respondre els aplaudiments del públic. Tot plegat, mostra que la proposta de Rigola ha agradat a Sant Cugat.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica els motius.

Pep Tugues

La proposta és molt innovadora i amb uns actors d'alt nivell. El públic s'ho va passar bé, tot i que el text és molt dur.




'Gata sobre teulada de zinc calenta' ha tancat aquest divendres les propostes teatrals de la temporada de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.