El Teatre-Auditori acull un concert solidari amb les víctimes del terratrèmol japonès


  • Comparteix:

La programació del concert s'ha presentat aquest dimarts

La programació del concert s'ha presentat aquest dimarts

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge a les set de la tarda un concert solidari amb el poble japonès, després del terratrèmol i el tsunami que el març passat van assolar el país nipó. L'acte l'organitza el complex residencial Las Lunas amb l'objectiu de recaptar donatius per a les víctimes, que seran lliurats a la Creu Roja japonesa. Entre els nou músics participants, hi ha artistes japonesos, catalans i d'altres països, i les peces interpretades també seran una combinació de peces japoneses i catalanes amb grans obres de la música clàssica.

El tinent d'alcalde de Cultura en funcions, Xavier Escura, ha volgut destacar la qualitat musical del concert més enllà del seu objectiu benèfic.

Xavier Escura

És una oportunitat per a molta gent de poder accedir a un concert amb protagonistes del panorama internacional.


El consolat general del Japó a Barcelona ha habilitat un compte per recollir els fons en favor de les víctimes del desastre natural al seu país, que es va saldar amb més de 15.000 morts i gairebé 9.000 desapareguts. Els diners els gestionarà la Creu Roja japonesa i el mateix cònsol nipó també serà present a l'esdeveniment.

La selecció del concert vol oferir una combinació de música japonesa, catalana i internacional, barrejant les tonades populars nipones amb la música d'Enric Granados i les obres de compositors romàntics com Chopin i Schubert. Entre els intèrprets participants, hi haurà una nodrida representació de diversos països, com les pianistes japoneses Yoko Suzuki i Ayako Fujiki, el violoncel·lista andorrà Lluís Claret i la soprano russa Alina Furman. A més, un grup de nens que estudien amb el mètode Suzuki obrirà el concert.

El complex Las Lunas organitza aquesta iniciativa conjuntament amb l'Ajuntament, el Teatre-Auditori, l'Obra Social La Caixa i l'entitat Natura. Les entrades ja es poden adquirir a un preu de 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.