La Casa Cultura acull una exposició sobre els 18 anys de treballs manuals del Centre Cívic de les Planes


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull una exposició retrospectiva dels treballs que durant divuit anys han realitzat els alumnes del Taller de Manualitats del Centre Cívic de Les Planes. La mostra recull obres fetes amb diferents tècniques, com la cocció de fang, la talla de vidre, la decoració de figures o la pintura de tela i es podrà visitar fins el proper 12 d'octubre.

La finalitat d'aquesta exposició és mostrar els treballs que han fet els diferents grups d'adults que, al llarg de divuit anys, han passat pel Taller de Manualitats d'arts Plàstiques de Les Planes. Els cursos, que van començar amb dotze alumnes el 1985, han arribat a tenir grups de fins a 35 alumnes, majoritàriament dones. Com explica Puertas, el Taller és, sobretot, un punt de trobada per a les veïnes de Les Planes.

Agata Puertas

Las classes són un punt de trobada on xerrem de les nostres coses i on ens apropem a l'art


Les alumnes del Taller han mostrat la seva satisfacció per l'exposició perquè és el primer cop que una mostra dels seus treballs surt de Les Planes per instal·lar-se a Sant Cugat. Ho veuen, en definitiva, com una manera d'integrar-se en les activitats culturals de la ciutat.

Emilia Cruz

Està molt bé que exposem els nostres treballs a la Casa de Cultura perquè és una manera d'ensenyar el que fem els veïns de Les Planes


La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha afirmat que el taller de manualitats és una iniciativa consolidada que ha servit perquè les dones de Les Planes s'apropin al món de l'art i tinguin el seu propi punt de trobada.

Àngels Solé

El taller de Les Planes ha servit perquè tot un rup de dones tingui un espai de trobada per apropar-se al món de l'art i això és meravellós


La mostra es podrà visitar a la Sala d'Exposicions número 1 de la Casa de Cultura fins el proper dotze d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.