L'humor i el suspens, a la fi de curs dels tallers de teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Representació de 'Jocs perillosos' pel Grup de Teatre Espiral, encarregat de la formació del taller teatral

Representació de 'Jocs perillosos' pel Grup de Teatre Espiral, encarregat de la formació del taller teatral

Els alumnes dels tallers de teatre organitzats per l'EMD acomiaden el curs amb la presentació dels muntatges 'L'altra cara' i 'Les nits de lluna plena' al Casal de Cultura de Valldoreix. El grup infantil portarà a escena el primer espectacle aquest dijous a partir de les set de la tarda, obra centrada en les relacions entre pares i fills. Els joves representaran el tercer dijous de juny 'Les nits de lluna plena', una història emmarcada en l'època de la Guerra Civil que involucra un grup d'amics que decideix passar la nit en un casal presumptament encantat.

El més petits proposen girar els rols entre els pares i fills amb l'obra 'L'altra cara', una adaptació del tradicional conte del 'Pere i el Llop' elaborada per la directora teatral Trini Escrihuela.

La també directora del Grup de Teatre Espiral i encarregada de la formació del curs teatral, Trini Escrihuela, desenvolupa la temàtica de l'obra.

Trini Escrihuela

Proposem què passaria si els nens es comportessin com els pares i els pares com els nens.



De la seva banda, el grup juvenil de la iniciativa pujarà a l'escenari el text d'Ignasi Garcia i Barba 'Les nits de lluna plena'. Escrihuela explica l'argument de l'obra.

Trini Escrihuela

Realment són unes nenes que es protegeixen de la guerra esperant els seus pares.





Les representacions serveixen per mostrar el treball que els nens i joves valldoreixencs han portat a terme en el taller teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.