Raúl Pulido protagonitza aquesta nit una nova cita del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Raúl Pulido en una actuació a acústica a Cugat.cat

Raúl Pulido en una actuació a acústica a Cugat.cat

El cantant i guitarrista santcugatenc Raúl Pulido presenta aquest divendres a la nit la seva proposta basada en la fusió de flamenc i altres estils com el rock i el pop en una nova actuació del cicle musical 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. L'actuació tindrà lloc al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit i anirà precedida pel concert del grup Siete Colinas, que experimenta amb el pop, el jazz i la música tradicional turca. Mira l'actuació en acústic de Raúl Pulido

Raúl Pulido presenta aquest divendres a la nit amb la seva banda, la majoria de la qual també és santcugatenca, el seu nou EP anomenat 'Como si fuera el principio'. El Casal de Mira-sol acollirà l'actuació del cantant de pop aflamencat en el marc del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Pulido ha explicat com prepara el concert.

Raúl Pulido

Ho estem preparant amb molta il·lusió per donar el màxim de nosaltres en directe.


Abans, però, tindrà lloc l'actuació dels teloners Siete Colinas. El conjunt on toca el saxofonista santcugatenc Dani Martín experimenta amb estils com el pop i el jazz amb tocs de música tradicional turca, origen de tres dels membres de la formació. La diversitat cultural dels seus components és un factor més a l'hora de definir la seva música.

El concert tindrà lloc al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit i l'entrada és gratuïta. El 'Mou-te' el tancarà d'aquí a dos divendres el trio santcugatenc Blue Velvet, telonejat per Bremen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.