L'associació Karamala celebra el desè aniversari amb una estada al Senegal


  • Comparteix:

Karamala celebra el seu desè aniversari

Karamala celebra el seu desè aniversari

L'associació santcugatenca Karamala, que promou la cultura africana, està d'aniversari. Enguany celebra 10 anys de vida i ho fa amb un viatge a les zones d'M'Bour, Dakar i St. Louis de Senegal. Karamala proposa una estada de l'1 al 14 d'agost per descobrir l'ètnia griot, conèixer el país i fer tallers de dansa i percussió.

Fa 10 anys va néixer Karamala, una associació que promou la cultura africana i que fomenta l'intercanvi cultural amb l'Àfrica. Karamala va néixer amb l'objectiu d'ajudar a combatre la xenofòbia a través del coneixement de la cultura africana i organitza tallers de dansa i percussió per a grans i petits.

Ja fa uns quants anys que l'associació organitza estades de 15 dies al Senegal, Formentera i el Brasil, per aprofundir en tallers de dansa i percussió.

Enguany, coincidint amb la celebració del seu desè aniversari, Karamala ha preparat un viatge a les zones nord del Senegal. De l'1 al 14 d'agost han preparat una ruta per les poblacions d'M'Bour, Dakar i St.Louis, amb excursions culturals a l'Illa dels Ocells i l'Illa Gorée. Al llarg d'aquestes dues setmanes tindran lloc diversos tallers de dansa i percussió, dirigits per professors senegalesos, que s'aniran succeint amb diverses sortides culturals.

Les inscripcions al viatge ja estan obertes i es poden fer a través de afrodansapercu@hotmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.